Način plaćanja

Platne kartice

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Credit Suisse i njihov servis Six Payment Service, pa se tako kompletni proces naplate obavlja preko sistema Six Payment Service. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni NoviNet sistemu.

Korisnik postaje mesečni pretplatnik izabranog paketa i vršiće mu se automatska naplata (recurring) na mesečnom nivou u iznosu cene odabranog paketa od strane Banke. Ovu uslugu uvek možete da otkažete deaktivacijom servisa.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspešno procesuirana, kupac, pored e-mail potvrde od Banke o uspešnom plaćanju, dobija i e-mail od NoviNet-a da može da pristupi izdanjima iz kupljenog paketa na portalu Novinarnica i Novinarnica aplikacijama za Android i iOS (Apple) uređaje.

NoviNet NIKADA NEĆE TRAŽITI BROJ KARTICE ILI INFORMACIJE O KARTICI KORISNIKA.

Hajde da se upoznamo

Novinarnica aplikacija dostupna je na svim platformama. Čitajte preko računara, tableta ili mobilnog telefona, bilo kad i bilo gde - i kada niste na internetu.