Neograničen pristup
novinama i knjigama!

Od sada imate mogućnost da čitate sve što je u sferi vaših interesovanja. Novinarnica je najveća prodavnica elektronskih novina, magazina i knjiga! Cilj nam je da imamo sva izdanja koja se prodaju u regionu.

Volite knjige?

Ako želite da imate ličnu biblioteku u džepu ovaj paket je za vas. Sada možete da čitate preko tableta i telefona. Aplikacije Novinarnice za Android i iOS (Apple uređaji) vam omogućavaju da preuzmete željene knjige i čitate kada niste na internetu.

knjige paket

15.90 €

Vidi detalje

Želite novine?

Čitajte novine i magazine i pre nego što se pojave na kioscima, sa istim sadržajem i izgledom kao i u papirnom formatu. Od sada na sajtu www.novinarnica.net i Android i iOS (Apple uređaji) aplikacijama možete da pratite najnovija dešavanja gde god da se nalazite.

novine paket

19.90 €

Vidi detalje

Hoćete oba?

Ukoliko želite da uvek imate pristup knjigama, novinama i magazinima odaberite MIX paket. Uz Novinarnicu sve će vam biti na dohvat ruke. Preko sajta www.novinarnica.net i Android i iOS (Apple uređaji) aplikacija imate mogućnost da čitate sve što želite.

mix paket

29.90 €

Vidi detalje

Izabrali ste odgovarajući paket i došli na Novinarnicu

Kada dolazite na sajt Novinarnice preko kompjutera odnosno laptopa, izdanja možete da čitate samo ako ste povezani na internet. Ovde imate ograničen pristup na 1 uređaj. Naglašavamo da čitanje knjiga trenutno nije moguće preko sajta zbog specifičnosti same knjige. Knjige se čitaju preko aplikacija.

Kada koristite Novinarnica aplikacije, imate mogućnost da pristupite preko 2 uređaja. Možete da koristite tablet ili telefon. Aplikacija je prilagođena za Android i iOS (Apple) uređaje. Posle preuzimanja izdanja internet vam nije potreban za čitanje.

Hajde da se upoznamo

Novinarnica aplikacija dostupna je na svim platformama. Čitajte preko računara, tableta ili mobilnog telefona, bilo kad i bilo gde - i kada niste na internetu.