Šta je Novinarnica?

Novinarnica se bavi prodajom dnevnih novina, magazina i knjiga u elektronskom formatu preko sajta www.novinarnica.net i Novinarnica aplikacija. Trenutno je najveća prodavnica elektronskih novina i knjiga u regionu.

Prednosti aplikacije

Ovaj servis pruža mogućnost korisnicima da na jednom mestu pretražuju, čitaju i kupuju dnevne novine, magazine i knjige. Korisnik može pristupiti sadržaju preko desktop, laptop računara, tableta ili mobilnog telefona.

Prednost naše aplikacije je čitanje u off-line režimu. Korisnici imaju mogućnost da čitaju kupljene sadržaje u prevozu, na plaži... odnosno i kada nisu povezani na internet. Sva isporučena izdanja su korisniku uvek na raspolaganju.

Kod nas su izdanja jeftinija od štampanih izdanja. Dostupna su i pre nego što se štampana izdanja pojave na kiosku. Za korisnika najveća isplativost je kupovina paketa koji su dostupni samo na ovom portalu.

Upoznajte se besplatno sa servisom

U promotivnom periodu koji traje 15 dana imate mogućnost da se upoznate sa servisom. U tom periodu možete menjati ponuđene pakete, da biste odabrali šta vam najviše odgovara. U svakom trenutku u toku ovih 15 dana možete deaktivirati servis i ništa vam naće biti naplaćeno.

Nakon isteka promo perioda, postajete mesečni pretplatnik izabranog paketa i na mesečnom nivou će se vršiti naplata iznosa cene odabranog paketa od strane banke. U bilo kom trenutku imate mogućnost da deaktivirate servis.

Registracijom na NoviNet sajtu, automatski ste registrovani na Novinarnici sa istim podacima i obrnuto.

Hajde da se upoznamo

Novinarnica aplikacija dostupna je na svim platformama. Čitajte preko računara, tableta ili mobilnog telefona, bilo kad i bilo gde - i kada niste na internetu.